VIL DU GERNE LØFTE BUNDLINJEN MED DIGITAL MARKEDSFØRING?

Så giv os et ring eller send os en besked.

KONTAKT OS I DAG

Resultatskabende Markedsføring

Vi er erfarne og ambitiøse specialister, der har skabt stærke resultater for vores kunder.

Gennemsigtighed & Synlige Resultater

Vi har fokus på at løfte dine nøgletal og du får adgang til live rapportering og opfølgning.

97% af vores kunder er her stadig

Vi er stolte af, at være et bureau, der har et tæt og langvarigt samarbejde med vores kunder.

Vi har speciale i....

Google Ads

Bliv fundet på dine vigtigste søgninger og i de rette øjeblikke på Google. En effektiv og strategisk søgekampagne, kan være din genvej til vækst. Her handler det om eksponering på de rette søgeord i de rette øjeblikke.

SEO

SEO benyttes til at optimere din hjemmesides placering på diverse søgemaskiner og til en god brugeroplevelse. En af disse brugere er Google søgemaskine, som hjælper andre brugere med at finde dit indhold.

Web Design

Få dit eget design og samtidig søgemaskineoptimeret (SEO) side ud fra relevante søgeord - så du får en bedre placering på Google. Sæt fokus på de besøgendes hensigt på siden og skab den røde tråd fra start til konvertering.

Google Shopping

Har du en webshop og vil du gerne være synlig, når kunder leder efter dine produkter? Så er Google Shopping det rette valg for dig. Det er her du høster de laveste hængende frugter og får det bedste afkast som webshop ejer.

Google Remarketing

Vidste du, at det tager i gennemsnit 7 hjemmeside besøg, før en bruger foretager et køb eller kontakter jer? Derfor anbefaler vi ved Lion Ads altid remarketing af jeres brugere. Kom forrest i køen, når kontakten skal skabes.

Google Analytics

Få helt styr på tracking i analytics og få større indsigt i, hvad der driver jeres forretning online. Gode beslutninger træffes bedst på baggrund af data. Du kan altid blive klogere på din målgruppe og dine udgifter til annoncering.

YouTube

Verdens nu anden største søgemaskine er vel nok den mest oversete søgemaskine og annonceringskanal blandt især mindre virksomheder. Øg jeres brandværdi på en af de bedste, men billigste kanaler.

Facebook

Der er ingen annonceringskanal, der kender vores interesser så godt som Facebook. Vi tilkendegiver alt vi kan lide og interesserer os for. Det giver os muligheder for, at skabe effektiv og målrettet annoncering på Facebook.

LinkedIn

Er din målgruppe B2B? Vi kan afgrænse annoncer efter virksomhedsstørrelse, -type og branche. Eller vi kan afgrænse annoncerne til specifikke personer i specifikke virksomheder. Slå hul til B2B markedet med lead generering på LinkedIn.

Henrik Ølgaard
Henrik Ølgaard
Insurehelp
Read More
Vi har benyttet Lion Ads i en længere periode. I perioden har vi oplevet en stor fremgang i både andelen og kvaliteten i vores henvendelser, samtidig med at vores markedsføringsudgifter er faldet. Lion Ads har med deres arbejde leveret i så høj grad, over så lang en periode, at de nu er blevet en fast markedsføringspartner for vores virksomhed. Lion Ads har med sin imødekommenhed og tilgængelighed, bidraget med samarbejdsvillighed og fleksibilitet. Det har i særlig grad været anvendeligt for vores virksomhed, da vi ofte har meget travlt. De har tillige bidraget med gode ideer til vores hjemmeside, så samspillet imellem de forskellige platforme optimeres.
Peter Torndyb
Peter Torndyb
Min egen verden
Read More
Lion Ads hjalp mig med at vende min Adwords kampagne, da jeg var ved at give op på den. Med hjælp fra Lion Ads blev salget fordoblet gennem Adwords Shopping til den halve pris, så jeg kan ikke gøre andet end at give de bedste anbefaling herfra.
Nick Kianzad
Nick Kianzad
Renotek
Read More
Top professionelt arbejde & serviceniveau Efter en del år som selvstændig har jeg været ud for at skulle have lavet en del hjemmesider. Jeg har fået det lavet hos mange forskellige virksomheder, men jeg vil sige Lion Ads bliver min faste samarbejdspartner fremover på baggrund af deres ekspertise. Professionelle hjemmesider, godt serviceniveau var noget man fandt ud af fra start - de er til at få fat i hele tiden & de hjælper dig indtil du ikke har behov for andet. Mange tak for hjælpen Lion Ads.
Jørgen Ruby
Jørgen Ruby
Ruby & Co.
Read More
Vore clickpriser er dykket fra 24 kr. til 11 kr. i et hårdt konkurrencemiljø. Vi har opnået en månedlig besparelse på knap 3000 kr. Vores clickrate er steget 40%, via bedre målretning af annoncer. Derfor vinder vi nu de nære kunder, som opgaven lød på.
Previous
Next