Skip to content

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Så giv os et ring
eller send os en besked

KONTAKT OS I DAG

  Resultatskabende Markedsføring

  Vi er erfarne og ambitiøse specialister, der har skabt stærke resultater for vores kunder.

  Gennemsigtighed & Synlige Resultater

  Vi har fokus på at løfte dine nøgletal og du får adgang til live rapportering og opfølgning.

  Glade kunder
  og gode relationer

  Vi er stolte af, at være et bureau, der har et tæt og langvarigt samarbejde med vores kunder.

  Vi har speciale i....

  Google Ads

  Bliv fundet på dine vigtigste søgninger og i de rette øjeblikke på Google. En effektiv og strategisk søgekampagne, kan være din genvej til vækst. Her handler det om eksponering på de rette søgeord i de rette øjeblikke.

  SEO

  SEO benyttes til at optimere din hjemmesides placering på diverse søgemaskiner og til en god brugeroplevelse. En af disse brugere er Google søgemaskine, som hjælper andre brugere med at finde dit indhold.

  Web Design

  Få dit eget design og samtidig søgemaskineoptimeret (SEO) side ud fra relevante søgeord - så du får en bedre placering på Google. Sæt fokus på de besøgendes hensigt på siden og skab den røde tråd fra start til konvertering.

  Google Shopping

  Har du en webshop og vil du gerne være synlig, når kunder leder efter dine produkter? Så er Google Shopping det rette valg for dig. Det er her du høster de laveste hængende frugter og får det bedste afkast som webshop ejer.

  Google Remarketing

  Vidste du, at det tager i gennemsnit 7 hjemmeside besøg, før en bruger foretager et køb eller kontakter jer? Derfor anbefaler vi ved Lion Ads altid remarketing af jeres brugere. Kom forrest i køen, når kontakten skal skabes.

  Google Analytics

  Få helt styr på tracking i analytics og få større indsigt i, hvad der driver jeres forretning online. Gode beslutninger træffes bedst på baggrund af data. Du kan altid blive klogere på din målgruppe og dine udgifter til annoncering.

  YouTube

  Verdens nu anden største søgemaskine er vel nok den mest oversete søgemaskine og annonceringskanal blandt især mindre virksomheder. Øg jeres brandværdi på en af de bedste, men billigste kanaler.

  Facebook

  Der er ingen annonceringskanal, der kender vores interesser så godt som Facebook. Vi tilkendegiver alt vi kan lide og interesserer os for. Det giver os muligheder for, at skabe effektiv og målrettet annoncering på Facebook.

  LinkedIn

  Er din målgruppe B2B? Vi kan afgrænse annoncer efter virksomhedsstørrelse, -type og branche. Eller vi kan afgrænse annoncerne til specifikke personer i specifikke virksomheder. Slå hul til B2B markedet med lead generering på LinkedIn.

  Steffen Thomsen, CEO
  Steffen Thomsen, CEO
  Copenhagen Flames
  Read More
  “Jeg anbefaler klart Lion Ads til enhver virksomhed, der ønsker at udvide deres digitale tilstedeværelse. De har vist sig at være en uundværlig partner for os, og de har hjulpet os med enestående SEO, Google annoncering og strategisk rådgivning. Morten og Nicolaj er vidende, meget behagelige og altid tilgængelige for at give os den rette hjælp.

  De har en dyb forretningsforståelse og er tillidsvækkende med deres viden inden for digital markedsføring. Vi har et super samarbejde og har set gode resultater. Vi er derfor glade for at have en så pålidelig og dygtig samarbejdspartner som en del af vores marketing.”
  Freja Cadoret, Indehaver
  Freja Cadoret, Indehaver
  Akumoxa
  Read More
  "Jeg blev anbefalet Nicolaj, ved Lion Ads, af en kollega og det har været helt fantastisk. Han startede med et grundigt intro møde og lyttede til hvad jeg havde på hjertet. Allerede en halv time efter han havde lavet den første annonce på google kom der nye bookinger, og jeg har været så godt som fuldt booket lige siden. Han har været rigtig god til at følge op på det der er lavet og til tider også lige gået et skridt mere, bare fordi han lige kunne hjælpe.

  Det er det, jeg kalder rigtig god service. Jeg vil helt klart anbefale at bruge Lion Ads, det har vært så skønt at kunne lave det jeg holder af, uden at skulle tænke på marketing."
  Kirstine Monefeldt Lindgaard
  Kirstine Monefeldt Lindgaard
  psykologkirstine.dk
  Read More
  "Jeg har fået kompetent støtte, målrettet lige mine behov. Det har været nemt at samarbejde med Nicolaj og Morten, og gjort hele forskellen ift. at lande som selvstændig og tro på at det kunne lade sig gøre. Jeg siger tak, og anbefaler i den grad at tage kontakt til dem, hvis du har brug for at få styr på Google Ads junglen."
  Henrik Ølgaard, Rådgiver & Partner
  Henrik Ølgaard, Rådgiver & Partner
  Insurehelp
  Read More
  "Vi har benyttet Lion Ads i en længere periode. I perioden har vi oplevet en stor fremgang i både andelen og kvaliteten i vores henvendelser, samtidig med at vores markedsføringsudgifter er faldet.

  Lion Ads har med deres arbejde leveret i så høj grad, over så lang en periode, at de nu er blevet en fast markedsføringspartner for vores virksomhed. Lion Ads har med sin imødekommenhed og tilgængelighed, bidraget med samarbejdsvillighed og fleksibilitet. Det har i særlig grad været anvendeligt for vores virksomhed, da vi ofte har meget travlt. De har tillige bidraget med gode ideer til vores hjemmeside, så samspillet imellem de forskellige platforme optimeres."
  Peter Torndyb, Ejer
  Peter Torndyb, Ejer
  Min egen verden
  Read More
  "Lion Ads hjalp mig med at vende min Adwords kampagne, da jeg var ved at give op på den. Med hjælp fra Lion Ads blev salget fordoblet gennem Adwords Shopping til den halve pris, så jeg kan ikke gøre andet end at give de bedste anbefaling herfra."
  Nick Kianzad, Ejer
  Nick Kianzad, Ejer
  Renotek
  Read More
  "Top professionelt arbejde & serviceniveau Efter en del år som selvstændig har jeg været ud for at skulle have lavet en del hjemmesider. Jeg har fået det lavet hos mange forskellige virksomheder, men jeg vil sige Lion Ads bliver min faste samarbejdspartner fremover på baggrund af deres ekspertise.

  Professionelle hjemmesider, godt serviceniveau var noget man fandt ud af fra start - de er til at få fat i hele tiden & de hjælper dig indtil du ikke har behov for andet. Mange tak for hjælpen!"
  Previous
  Next