Skip to content

Få mest muligt ud af din online markedsføring med SEO

Leder du efter efter online eksponering til salg eller leads? – Lion Ads er specialister i SEO, hvor du får en langtidsholdbar løsning på verdens største søgemaksine.

Du får med vores SEO løsninger kunder til at finde dig i dit nærområde eller nationalt på præcis de søgninger, de foretager sig hver dag. Derfor vil du altid være det første de tænker på indenfor din branche! Skal vi lave en gratis SEO analyse og opnå din forretnings fulde potentiale

Hvor står din virksomhed i dag? Få en gratis SEO-analyse og forstå dit fulde potentiale.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos Lion Ads har vi erfaring med både lokal og international SEO og kan hjælpe med alt fra analyse af din nuværende SEO-situation til implementering. Vi får ofte ros af vores kunder for vores engagement, kundeservice og resultater - skal du være den næste vi hjælper?

Vores erfaring dækker over en række forskellige brancher, hvilket gør os i stand til at forstå og imødekomme dine unikke behov, som du står over for.

Kunne du tænke dig at få et gratis "service eftersyn" på din hjemmeside?
SEO Specialister

Vores mål er at skabe resultater og vi tror på det kommer i gennem et godt samarbejde

Kommunikation
og åbenhed

Et godt samarbejde mellem bureau og virksomhed kræver åben og konstruktiv kommunikation. Det er vigtigt at være realistiske og åbne omkring forventninger og mål, således at vi sammen kan finde den bedste løsning. Det er også vigtigt at der er en jævnlig dialog, således at du kan være opdateret på fremskridt og eventuelle justeringer af strategier.

Fælles
mål

For at sikre succes er det vigtigt at finde fælles mål. Vi skal imødekomme hinandens ønsker og behov, og sammen finde en løsning, der passer til virksomhedens strategi og konverterings muligheder. Dette kan f.eks. være at øge synligheden i søgeresultaterne, øge trafikken til hjemmesiden eller forbedre konverteringsraten.

Tillid og
forståelse

Et godt samarbejde bygger på tillid. Der skal være tillid til, at bureauet kan levere de resultater, som lovet, og at de har dine bedste interesser for øje. Vi skaber tillid til ved at være gennemsigtige og give information og support. En åben og ærlig kommunikation, fælles mål og tæt samarbejde er grundstenene i et SEO samarebjde.

Kunde udtalelser fra tidligere opgaver

Kirstine Monefeldt Lindgaard
Kirstine Monefeldt Lindgaard
psykologkirstine.dk.
Read More
"Jeg har fået kompetent støtte, målrettet lige mine behov. Det har været nemt at samarbejde med Nicolaj og Morten, og gjort hele forskellen ift. at lande som selvstændig og tro på at det kunne lade sig gøre. "
Henrik Ølgaard
Henrik Ølgaard
Insurehelp
Read More
"Vi har benyttet Lion Ads i en længere periode. I perioden har vi oplevet en stor fremgang i både andelen og kvaliteten i vores henvendelser, samtidig med at vores markedsføringsudgifter er faldet."
Peter Torndyb
Peter Torndyb
Min egen verden
Read More
Lion Ads hjalp mig med at vende min Adwords kampagne, da jeg var ved at give op på den. Med hjælp fra Lion Ads blev salget fordoblet gennem Adwords Shopping til den halve pris, så jeg kan ikke gøre andet end at give de bedste anbefaling herfra.
Nick Kianzad
Nick Kianzad
Renotek
Read More
Top professionelt arbejde & serviceniveau Efter en del år som selvstændig har jeg været ud for at skulle have lavet en del hjemmesider. Professionelle hjemmesider, godt serviceniveau var noget man fandt ud af fra start - de er til at få fat i hele tiden & de hjælper dig indtil du ikke har behov for andet. Mange tak for hjælpen Lion Ads.
Rune Bjerregård Hansen
Rune Bjerregård Hansen
Read More
Jeg har brugt Lion Ads til opsætning af min hjemmeside samt annoncering på Google. Jeg har været meget tilfreds med forløbet. Jeg er løbende blevet orienteret om hvad de foretager sig og hvorfor. Meget professionelt. Det hele har været til en yderst skarp pris. Jeg kan kun give Lion Ads min varmeste anbefaling.
Christopher I. S. Smith
Read More
Professionel og ordentlig service. Hjalp mig godt og hurtigt igang, bruger stadig og er glad for deres service.
Tim Sørensen
Tim Sørensen
Read More
Tusind tak for hjælpen. Jeg har fået lige det jeg søgte.
Freja
Freja
Akumoxa.dk
Read More
Jeg blev anbefalet Lion Ads, af en kollega og det har været helt fantastisk.De startede med et grundigt intro møde og lyttede til hvad jeg havde på hjertet.
Steffen Thomsen
Steffen ThomsenCEO Copenhagen Flames
Read More
'Jeg anbefaler stærkt Lion Ads til enhver virksomhed, der ønsker at udvide deres digitale tilstedeværelse. De har vist sig at være en uundværlig partner for os, og de har hjulpet os med enestående SEO, Google annoncering og strategisk rådgivning.
Previous
Next

Freja, Ejer, Akumoxa

Jeg blev anbefalet Lion Ads, af en kollega og det har været helt fantastisk. De startede med et grundigt intro møde og lyttede til hvad jeg havde på hjertet.

De har været rigtig gode til at følge op på det der er lavet og til tider også lige gået et skridt mere, bare fordi de lige kunne hjælpe. Det er det, jeg kalder rigtig god service.

Jeg vil helt klart anbefale at bruge Lion ads, det har vært så skønt at kunne lave det jeg holder af, uden at skulle tænke på marketing.

Nogle udvalgte tal for Akumoxa...

300%

forøgning af besøgende fra da vi startede i august '22 til midten af januar '23

90%

Stigning i click-through rate - altså hvor ofte brugere går ind på hjemmesiden fra Google

10+

Relevante søgeord på top 3 på Google på lokale søgeord.

Book et møde så vi kan give kigge på din online markedførings strategi

Mød vores SEO Specialist - og få en gratis søgeordsanalyse

Leder du efter efter online eksponering til salg eller leads? – Lion Ads er specialister i SEO, hvor du får en langtidsholdbar løsning på verdens største søgemaksine.

Hasse Simonsen


• Erfaring på både det danske og internationale marked
• Specialist indenfor både lokal og national SEO • Certificeret i SEO
• hasse@lionads.dk
SEO Specialist

5 trins-proces for søgeordsoptimering

Vi identificer relevante of efterspurge søgeord og sætning som passer din vikrsomhed.

Tilpasning af meta-indhold og intern linkstruktur for at sikre, at det er relevant for de valgte søgeord og let at indeksere af søgemaskinerne.

Optimering af hjemmesidens tekniske konfiguration, så det er søgemaskinevenligt og let at crawle for Google’s robotter.

Produktion af kvalitetsindhold, der er relevant for din hjemmeside og dine besøgende, samt opbygning af backlinks til webstedet.

Vi vill tracke dine placeringer på Google og den traffik som kommer til din hjemmeside. Det er essentielt for at kunne måle effekten af SEO-indsatsen og hvordan vi kan forbedre det.

Favicon Lion Ads

Kontakt os i dag
- vi er sødere end de er i Løvens Hule

Vi elsker at høre fra nye, potentielle kunder som skal bruge rådgivning til deres markedføring! Kontakt os i dag og få et ufopligtende tilbud.
hasse@lionads.dk