Skip to content

Stærke Resultater & Glade Kunder

Stor indsigt i vores kunders forretning og knivskarpe digitale kompetencer giver et stort udbytte hos vores kunder.
Steffen Thomsen, CEO
Steffen Thomsen, CEO
Copenhagen Flames
Read More
“Jeg anbefaler klart Lion Ads til enhver virksomhed, der ønsker at udvide deres digitale tilstedeværelse. De har vist sig at være en uundværlig partner for os, og de har hjulpet os med enestående SEO, Google annoncering og strategisk rådgivning. Morten og Nicolaj er vidende, meget behagelige og altid tilgængelige for at give os den rette hjælp.

De har en dyb forretningsforståelse og er tillidsvækkende med deres viden inden for digital markedsføring. Vi har et super samarbejde og har set gode resultater. Vi er derfor glade for at have en så pålidelig og dygtig samarbejdspartner som en del af vores marketing.”
Freja Cadoret, Indehaver
Freja Cadoret, Indehaver
Akumoxa
Read More
"Jeg blev anbefalet Nicolaj, ved Lion Ads, af en kollega og det har været helt fantastisk. Han startede med et grundigt intro møde og lyttede til hvad jeg havde på hjertet. Allerede en halv time efter han havde lavet den første annonce på google kom der nye bookinger, og jeg har været så godt som fuldt booket lige siden. Han har været rigtig god til at følge op på det der er lavet og til tider også lige gået et skridt mere, bare fordi han lige kunne hjælpe.

Det er det, jeg kalder rigtig god service. Jeg vil helt klart anbefale at bruge Lion Ads, det har vært så skønt at kunne lave det jeg holder af, uden at skulle tænke på marketing."
Kirstine Monefeldt Lindgaard
Kirstine Monefeldt Lindgaard
psykologkirstine.dk
Read More
"Jeg har fået kompetent støtte, målrettet lige mine behov. Det har været nemt at samarbejde med Nicolaj og Morten, og gjort hele forskellen ift. at lande som selvstændig og tro på at det kunne lade sig gøre. Jeg siger tak, og anbefaler i den grad at tage kontakt til dem, hvis du har brug for at få styr på Google Ads junglen."
Henrik Ølgaard, Rådgiver & Partner
Henrik Ølgaard, Rådgiver & Partner
Insurehelp
Read More
"Vi har benyttet Lion Ads i en længere periode. I perioden har vi oplevet en stor fremgang i både andelen og kvaliteten i vores henvendelser, samtidig med at vores markedsføringsudgifter er faldet.

Lion Ads har med deres arbejde leveret i så høj grad, over så lang en periode, at de nu er blevet en fast markedsføringspartner for vores virksomhed. Lion Ads har med sin imødekommenhed og tilgængelighed, bidraget med samarbejdsvillighed og fleksibilitet. Det har i særlig grad været anvendeligt for vores virksomhed, da vi ofte har meget travlt. De har tillige bidraget med gode ideer til vores hjemmeside, så samspillet imellem de forskellige platforme optimeres."
Peter Torndyb, Ejer
Peter Torndyb, Ejer
Min egen verden
Read More
"Lion Ads hjalp mig med at vende min Adwords kampagne, da jeg var ved at give op på den. Med hjælp fra Lion Ads blev salget fordoblet gennem Adwords Shopping til den halve pris, så jeg kan ikke gøre andet end at give de bedste anbefaling herfra."
Nick Kianzad, Ejer
Nick Kianzad, Ejer
Renotek
Read More
"Top professionelt arbejde & serviceniveau Efter en del år som selvstændig har jeg været ud for at skulle have lavet en del hjemmesider. Jeg har fået det lavet hos mange forskellige virksomheder, men jeg vil sige Lion Ads bliver min faste samarbejdspartner fremover på baggrund af deres ekspertise.

Professionelle hjemmesider, godt serviceniveau var noget man fandt ud af fra start - de er til at få fat i hele tiden & de hjælper dig indtil du ikke har behov for andet. Mange tak for hjælpen!"
Previous
Next

Google Ads Kampagne Optimering

207% Stigning i Kundehenvendelser

65% Reduktion i Prisen pr. Kundehenvendelse

Texprint har tidligere været kunde ved flere digitale bureauer med varierende resultat og samarbejde til følge.

Efter overtagelsen har vi arbejdet på deres Google Ads data. Her var der flere optimeringsmuligheder på både, søgeord, geografiske områder og målretning af annoncer. Med optimering af et stort data grundlag har vi oplevet en stor effekt på kampagnerne.

Ny Google Optimeret Hjemmeside

960% Forøgelse af Kundehenvendelser

Stærkere Digital Profil

Ny Google optimeret hjemmeside har løftet Renotek fra 8 kundehenvendelser til 77 kundehenvendelser på en 2 månedsperiode. Dette er indenfor samme markedsføring budget.

Renoteks vigtigste serviceområder og søgeord blev kortlagt og dannede rammen for design og indhold til hjemmesiden. Med denne strategi løser vi langt bedre brugernes Google forespørgsler og derved skaber vi markant flere kundehenvendelser.

Google Shopping Optimering

Fra ROAS 200% til ROAS 600%

Fordobling i Salg & Omsætning

Målrettet annoncering mod Min Egen Verdens mest konkurrencedygtige produkter. Shopping optimering og produkt ekskludering.

Med disse tiltag blev afkastet og omsætningen markant forbedret. Efter flere års status quo på kampagnerne, vendte vi afkastet på 2 uger.

260% Stigning i kundehenvendelser

45% Reduktion i pris/henvendelse

En kombination af Google ads kampagne optimering og arbejde med deres landingsside, gav et godt resultat.

Fokus på udvalgte søgeord i Google Ads, bedre indhold og struktur på hjemmesiden, forbedrede prisen pr. henvendelse og øgede volumen af kundehenvendelser.

Skal vi se jeres potentiale an?

Få en GRATIS Google Ads Analyse

Værdi 1.600 kr.

Er du ny til Google Ads eller har du allerede en konto?
Vi giver dig indsigt i dine muligheder og ser om du indfrier potentialet med Google.

Vi gennemgår din Google Ads konto og kortlægger din nuværende performance.

👀 Er kontoen er opsat teknisk korrekt?
👀 Bruger du de rette kampagnestrategier?
👀 Har du de rette bud eller betaler du for meget?
👀 Hvilken markedsandel du har på vigtige søgninger og har du vækstmuligheder på andre søgeord?

Vi analyserer potentiale og performance på 2-3 timer og sender dig en rapport inden 24 timer fra vi har fået adgang.

Gratis Google Ads Analyse