Markedsføring for psykologer

Gennemtestet markedsføringsløsning for psykologer, der skaber klienter med det samme.

Fokuser din tid på klienterne og ikke på markedsføring!

Vi oplever mange psykologer kommer til os, fordi deres egen markedsføring ikke har virket godt nok. De har udfordringer med at forstå, hvilke kanaler de skal markedsføre sig på og hvordan. De får aldrig gang i et “flow” af henvendelser, som de havde håbet på.

Brug din energi på klienterne og lad i stedet eksperter om din markedsføring.

Vi har ved Lion Ads i flere år lavet markedsføringsløsninger til psykologer. Vores løsninger er gennemtestet, velanmeldte og skaber dig henvendelser og klienter med det samme.

Du risikerer, at tabe mange klienter, arbejde og omsætning.
Lad os give dig et eksempel:

Vores kunde Kirstine er en dygtig psykolog og rigtig god til familieterapi og unge med angst.

Hun havde selv prøvet sig med markedsføring i form af SEO, Google Ads og Facebook i en periode over ét år. Hun havde fået kun en håndfuld klienter i den periode og havde en belægningsgrad omkring 50%. Hun fik aldrig gang i den strøm af henvendelser, som hun ønskede.

Hun kontaktede os, og efter et forløb på 3 måneder, har Kirstine en belægning på 100%, og måtte sætte markedsføringen på pause. Året inden havde Kirstine tabt 50% klienter hver måned – og derved også en tilsvarende månedlig omsætning.  Lige så vigtigt er det, at flere klienter ikke fik hjælp af Kirstine til en bedre tilværelse.

"Jeg har fået kompetent og professionel hjælp - fuldstændig tilpasset mit behov. Og kontakten har været fleksibel og behagelig. Kan absolut anbefales - Jeg har lukket for venteliste, er helt fyldt op."

Priser og pakker

Opstartspris – med workshop, hjemmesideoptimering, kampagneopsætning.
Lille markedsføringspakke 11.995 kr.
Medium markedsføringspakke 14.995 kr.
Stor markedsføringspakke 17.995 kr.

Månedlig priseksempel på vores medium markedsføringspakke:
8.500 kr. per måned alt inklusiv (Google Ads annoncer – Linkbuilding – Hjemmeside plugins – Tracking)
Giver ca. 12 – 16 henvendelser og heraf forventer vi ca. 6 – 8 nye klienter om måneden, som i gennemsnit vil komme 6 gange hos dig.
Annonceringen skaber hermed en omsætningen (ved en timepris på 1.000 kr) på 36.000 – 42.000 kr. om måneden.

Ingen binding

Skab flere klienter

Enkelt pris - med god økonomi

Pakker & priser per måned

Lille Markedsføring

Opstartspris 11.995 kr.
4.500 kr
 • 3+ Nye klienter om måneden
 • 15.000 kr i ekstra omsætning
 • Inklusiv
  Google Ads annoncer
  SEO
  Hjemmeside optimering
  Rapportering

Medium Markedsføring

Opstartspris 14.995 kr.
8.500 kr
 • 6+ Nye klienter om måneden
 • 30.000 kr i ekstra omsætning
 • Inklusiv
  Google Ads annoncer
  SEO
  Hjemmeside optimering
  Rapportering
Populær

Stor Markedføring

Opstartspris 17.995 kr.
11.000 kr
 • 9+ Nye klienter om måneden
 • 45.000 kr i ekstra omsætning
 • Inklusiv
  Google Ads annoncer
  SEO
  Hjemmeside optimering
  Rapportering

Hvad indeholder vores markedsføringspakke for psykologer?

Det er et meget fokuseret og intensivt markedsføringsplan, nøje tilrettelagt din målgruppes vigtigste online kanal.
Vi arbejder således:

1. Fælles online workshop

Vi hører mere om dine værdier, kompetencer og hvilke typer af klienter du ønsker, at arbejde med - og hvilke du især er gode til at hjælpe. Vi afstemmer dine forventninger og målsætninger i forhold til antal nye klienter, du har brug for. Udfra denne workshop går vi videre med tiltag og kampagner.

2. Vi analyserer din hjemmeside opsætning - og afdækker blandt andet:

★ Har du den rette struktur og de rette undersider til dine respektive behandlingsområder?
★ Har du relevant tekst og indhold til din målgruppe - fremhæver du de mest væsentligt punkter overfor din målgruppe?
★ Giver din hjemmeside nok værdi, så brugerne kontakter dig og opfordrer du dem til at kontakte dig?

3. Vi tilpasser din hjemmeside

Udfra vores analyse og dine inputs optimeres hjemmesiden. Den får målretning, værdiskabelse og struktur, så den passer perfekt til din målgruppe. Det øger antallet af henvendelserne.

4. Vi danner markedsføringskampagner på Google

Dette er den vigtigste online kanal og den med det bedste afkast for dig. Vi byder ind og skaffer trafik i lige det øjeblik din målgruppe leder efter det du kan hjælp dem med. Vi arbejder lokalt– jo større geografisk områder, jo mindre relevance får du for brugeren og jo flere psykologer er du i konkurrence med. Har du forskellige kurser og certificeringer bruger vi ofte dette som et konkurrenceparameter. Vi tager udgangspunkt i dine kompetencer, værdier og klienter som du bedst til at hjælpe videre. Derfor målretter vi annoncerne, så vi tiltrækker din vigtigste klientgruppe. Herudover oplever vi ofte, at vores psykologer ønsker en bred vifte af klienter og udfordringer, som der også dannes annoncer til.

5. SEO optimering af hjemmeside

SEO optimering af hjemmeside og linkbuilding i vores psykolognetværk. Vi har en skræddersyet SEO tilgang, der sikrer, at du bliver del af vores netværk, og som øger din organiske placering på Google.

Kan jeg pause på ethvert tidspunkt?

Ja, det kan du - Vi oplever, at vores kunder efter nogle måneder har behov for at pause, fordi de har høj belægning. Vi pauser dog ikke alle vores tiltag, så effekten ikke tabes. Herunder fastholder vi forskellige SEO links til din hjemmeside, som øger dine organiske placeringer, samt plugins på din hjemmeside, som øger sidens performance.

Når du har tilstrækkeligt med klienter, sætter vi nogle tiltag i dvale. Når annoncering er i pause, er flere af vores tiltag nemlig stadig aktive.  Men du forbliver medlem af vores link netværk, har aktive optimeret plugins på din hjemmeside. Dermed har du stadig en god organisk placering og god performance på din hjemmeside. Det koster 895,-/md i dvale (uanset pakke) - når du ønsker flere klienter igen, sætter vi igen gang i den fulde markedsføringspakke.

"Professionel og ordentlig service. Hjalp mig godt og hurtigt igang, bruger stadig og er glad for deres service."

Større belægning og større omsætning

Vi antager, at du kan bruge 6 nye klienter pr. måned i de næste 3 måneder. Det er 18 klienter, som igennemsnit betaler 1.000 kr pr. 1 gang og typisk vil gå 6 gange ved dig. Det er 108.000 kr ekstra i omsætning.

Et forløb der virker

Vi har gennemført booster forløb for mange psykologer og ligeledes andre typer af klinikker. Der er ikke nogle tests eller mavefornemmelser. Forløbet virker og giver klienter.

Forkuser din energi på det du er god til

Slip markedsføringen, så det kan komme til, at virke optimalt og brug i stedet tiden på dine klienter - det giver gladere klienter og flere bookinger i det lange løb.

"OBS! Jeg har ikke mulighed for at starte nye samtaleforløb op lige nu, og har lukket for min venteliste. Sæt venligst annoncerne på pause indtil, at jeg igen åbner for tilgang."

Flere klienter nu = Flere fremtidige klienter

Flere klienter skaber øget kendskab og referencer, så du på endnu længere sigt nyder godt af et større lokalt kendskab til din praksis. Vi skaber forudsætningen for, at du kan leve langt på gratis ”word of mouth” markedsføring

Sporing af nye klienter

Vi ligger et lille sporingsværktøj ind på din hjemmeside, som Google har udviklet og som hedder Google Analytics. Dette bruges af næsten alle virksomheder og hjemmesider. Med dette får vi mulighed for, at spore hvornår en bruger udfylder en kontaktformular, trykker på dit telefon nummer eller din email. Vi giver dig derfor en månedlig rapportering på vores indsats og antallet af dine nye henvendelser.

Kan i garantere dette antal af henvendelser?

Vi kan ikke give dig en garanti for, at dette er det specifkke antal henvendelser du modtager. Men af de psykologer vi arbejder med, er dette de mindste intervaller for nye henvendelser - Hvis du vælger den lille pakke, kan du godt opleve, at få en del flere kunder end 3 om måneden.

Har du Supervision og ønsker at markedsføre dette?

Isåfald laver vi sammen en strategi herfor. Dette kræver en udvidet indsats på tværs af flere kanaler.

Vi arbejder kun med få psykologer ad gangen og ikke i de samme områder

Vi arbejder kun med få psykologer af gangen og i forskellige geografiske områder, eller efter type af klienter de arbejder med. Vi ønsker ikke, at bringe vores eksisterende psykologer og nye psykologer i intern konkurrence. Vi lever af gode relationer og ønsker ikke at skabe interessekonflikt for nogen parter. Derfor begrænser vi også antallet af nye psykologer, som vi hjælper videre.

Nicolaj & Morten

Specialister i markedsføring for psykologer

Flere klienter skaber øget kendskab og referencer, så du på endnu længere sigt nyder godt af et større lokalt kendskab til din praksis.

Vi ønsker ikke, at bringe vores eksisterende psykologer og nye psykologer i intern konkurrence. Derfor begrænser vi også antallet af nye psykologer, som vi hjælper videre.
Reservér dit område allerede i dag.

Vi har gennemført booster forløb for mange psykologer og ligeledes andre typer af klinikker.
Der er ikke nogle tests eller mavefornemmelser. Forløbet virker og giver klienter.

Markedsføring for psykologer

Uddannelser og certificeringer

Vi er uddannet og certificeret i de områder, hvor vi driver kampagner og hjælper psykologer rådgivning i digital markedsføring. 

Vi har erfaringen og de digitale værktøjer til at hjælpe dig. 

Benyt vores specialviden i Google og digitale platforme til at øge bundlinjen.