SEO SPECIALISTER

Få værdifulde kliks med den bedste konvertering via vores SEO pakker

🦁 Tiltræk kunder fra verdens største søgemaskine

🦁 Langvarige resultater der taler til dine kunder

🦁 Lad kunderne finde dig

🦁 Skab tillid og opmærksomhed omkring dit brand

SEO resultater som du
kan mærke på bundlinjen

Har du succes med dine SEO indsats?

• Har du udvalgt de rigtige søgeord?
• Er din hjemmeside sat rigtigt op teknisk?
• Er du bedre end dine konkurrenter?

SEO der gør forskellen for din virksomhed

Du spekulerer måske på, om SEO virkelig er investeringen værd?

Lion Ads har flere års erfaring inden for SEO. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, forstår dine behov og udvikler en strategi, der er skræddersyet til din virksomhed. Derfor er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig med at se et afkast af din investering.

Flere virksomheder har allerede oplevet succes med vores tjenester – og du kan blive den næste! Med SEO kan du få flere besøgende, leads og kunder på dit websted end med højere konverteringsrater. Få en gratis rapport og konsultation i dag og hør, hvordan Lion Ads kan hjælpe din virksomhed med at vokse.

 

Cases

Kom til tops på specifikke søgeord

Copenhagen Flames ville være markedsleder på deres søgeord: “esport”. De ligger nu 1-5 på Google  på esports relateret indhold, og nr 1 på “esport undervsning”, som er det søgeord der blev forespurgt. 

Bliv synlig i dit lokal område

Som massør og akupunktør er Akumoxa interesseret i at få leads direkte til døren. Der er levet optimeret på lokale søgeorder, som er ultra relevante og giver langvarige resultater. Der er bl.a. kommet en mere end 300% stigning i klikrate.

SEO resultater

Få en GRATIS SEO Analyse

Værdi 1.500 kr.

En af de vigtigste ting, du får fra vores SEO analyse, er en liste over mulige søgeord, som du kan sigte efter. Disse søgeord vil være baseret på en række forskellige faktorer, herunder din virksomheds niche, placering og de produkter eller tjenester, som du tilbyder.

En anden ting, som du vil få fra vores SEO analyse, er en rapport om eventuelle on-page SEO optimerings muliheder, som dit hjemmeside kan have. On-page SEO henviser til optimering af de enkelte sub-pages for at få en højere placering på søgemaskinernes resultatsider (SERP). 

Vi analyserer potentiale og performance på 2-3 timer og sender dig en rapport inden for 24 timer, fra vi har fået adgang.

Gratis SEO Analyse

Lokal SEO: Hvordan hjælper det din forretning?

Hvad er lokal SEO?

Lokal SEO er en gren af SEO, der fokuserer på at optimere en hjemmeside til lokale søgeresultater. Det omfatter optimering af et websteds titel, metadata og tekst for specifikke søgeord eller sætninger, der er relevante for virksomhedens placering. Lokal SEO omfatter også oprettelse af lokale virksomhedsprofiler på populære online-kataloger som Google Business Profile, Krak og Cylex. Og endelig omfatter det optimering af et websteds backlinks for at sikre, at de kommer fra websteder af høj kvalitet, der er relevante for virksomhedens branche eller niche.

Hvis der er en bruger på Google som søger på "Massage" kommer der resultater fra nærområdet, fordi Google ved, at det oftest er her man leder efter massage som service. Dette kan overføres til håndværkere, blomsterhandlere, cykelhandlere, og mange flere.

Hvordan kommer jeg i gang med lokal SEO?

Nogle grundlæggende tips omfatter tilføjelse af din virksomhed til Google Business Profile (som nævnt ovenover), oprettelse af lokalt indhold af høj kvalitet og indhentning af positive anmeldelser fra kunder. Du kan også optimere dit websted til lokale søgninger ved at bruge de rigtige søgeord og målrette mod bestemte regioner.

Hvem kan bruge lokal SEO?

Små virksomheder, der ønsker at promovere deres service eller produkter til deres lokalområde. Det kan være håndværkere, psykologer, frisører osv. Lokal SEO er afgørende for virksomheder, der ønsker at nå ud til deres lokalsamfund og komme i kontakt med potentielle kunder i deres område.

Hvorfor vælge Lion Ads som dit SEO bureau?

Lion Ads er et succesfuldt SEO-bureau med mange års erfaring. Vi arbejder med data og optimerer konstant for at opnå de bedste resultater. 

Resultatskabende
SEO

Vi er erfarne specialister, der har skabt stærke og målbare resultater for vores kunder.

Stor erfaring med
B2B og B2C

Vi har arbejdet med SEO på tværs af industrier og landegrænser, så vi hjælper også gerne intertionale virksomheder.

97% af vores kunder
er her stadig

Vi er stolte af, at være et bureau, der har et tæt og langvarigt samarbejde med vores kunder.

Kirstine Monefeldt Lindgaard
Kirstine Monefeldt Lindgaard
psykologkirstine.dk.
Read More
"Jeg har fået kompetent støtte, målrettet lige mine behov. Det har været nemt at samarbejde med Nicolaj og Morten, og gjort hele forskellen ift. at lande som selvstændig og tro på at det kunne lade sig gøre. Jeg siger tak, og anbefaler i den grad at tage kontakt til dem, hvis du har brug for at få styr på Google Ads junglen."
Henrik Ølgaard
Henrik Ølgaard
Insurehelp
Read More
Vi har benyttet Lion Ads i en længere periode. I perioden har vi oplevet en stor fremgang i både andelen og kvaliteten i vores henvendelser, samtidig med at vores markedsføringsudgifter er faldet. Lion Ads har med deres arbejde leveret i så høj grad, over så lang en periode, at de nu er blevet en fast markedsføringspartner for vores virksomhed. Lion Ads har med sin imødekommenhed og tilgængelighed, bidraget med samarbejdsvillighed og fleksibilitet. Det har i særlig grad været anvendeligt for vores virksomhed, da vi ofte har meget travlt. De har tillige bidraget med gode ideer til vores hjemmeside, så samspillet imellem de forskellige platforme optimeres.
Peter Torndyb
Peter Torndyb
Min egen verden
Read More
Lion Ads hjalp mig med at vende min Adwords kampagne, da jeg var ved at give op på den. Med hjælp fra Lion Ads blev salget fordoblet gennem Adwords Shopping til den halve pris, så jeg kan ikke gøre andet end at give de bedste anbefaling herfra.
Nick Kianzad
Nick Kianzad
Renotek
Read More
Top professionelt arbejde & serviceniveau Efter en del år som selvstændig har jeg været ud for at skulle have lavet en del hjemmesider. Jeg har fået det lavet hos mange forskellige virksomheder, men jeg vil sige Lion Ads bliver min faste samarbejdspartner fremover på baggrund af deres ekspertise. Professionelle hjemmesider, godt serviceniveau var noget man fandt ud af fra start - de er til at få fat i hele tiden & de hjælper dig indtil du ikke har behov for andet. Mange tak for hjælpen Lion Ads.
Previous
Next

Mød vores SEO specialist

Hasse Simonsen

SEO speciliast
Erfaring på både det dansk og internationale marked
Certificeret i SEO
+45 93 97 40 50
hasse@lionads.dk

Vælg et bureau som passer til dig

Der er mange gode danske digitale marketing bureauer, at vælge imellem. Hvordan vælger du så, det der passer bedst til din virksomhed? Vi prøver her at forklare, hvordan vi mener samarbejdet er bedst og hvornår det ikke fungere så godt.

Råd 1: Vælg et bureau, der rådgiver dig og ikke sælger til dig.

Måske kender du ikke præcis hvilke digitale marketing løsninger eller budgetter, der er den rette løsning for din virksomhed.
Det rette bureau vil forstå din virksomhed og tilpasse den rette løsning til jer.
Det kan f.eks. være, at SEO slet ikke er den rigtige kanal for jer, hvis der er meget begrænset søgeord. En SEO-løsning hertil vil derfor ikke være den rigtige løsning.
Et godt råd, vil derfor være, at dialogen er behovsafdækkende mere end den er salgsskabende. Det vil altid give jer mere værdi.

Råd 2: Vælg et bureau, hvor der er god kemi.

Alt efter størrelsen på din virksomhed kan du hurtigt blive en lille fisk i et stort bureau. Vælg et bureau, hvor du føler, der er en god og tæt dialog.

Råd 3: Vælg et bureau med brancheerfaring.

Hvis du søger et SEO bureau til at rangere på Google, så er det oftest fordelagtigt, at de har brancheerfaring fra dit område. Derved kendes de forskellige strategier og links der virker i bedre/mindre grad for netop din virksomhed.
Spørg derfor ind til deres erfaring for din branche.

Google foretrækker emne autoritet. Hvad er det?

Hvad er emne autoritet?

Emne autoritet - bedre kendt som topical authority - er evnen til at placere sig i Google ved hjælp af indholdsklynger (content clusters). En indholdsklynge er en gruppe af artikler, der alle er relateret til hinanden, og som alle er rettet mod et bestemt søgeord eller en bestemt søgordssætning. Ved at oprette en række artikler om et bestemt emne kan du være med til at øge din hjemmesides emne autoritet og forbedre dine chancer for at blive bedre placeret i Google for det pågældende emne.

Hvorfor bruge emne autoritet til at rangere på Google?

Emne autoritet viser Google hvor relevant og troværdig din hjemmeside er inden for et bestemt emne. Google ser på forskellige faktorer for at bestemme den emne autoritet, herunder kvaliteten og kvantiteten af et hjemmesides indhold. Ved at skabe indhold af høj kvalitet, der dækker alle aspekter af dit emne, kan du begynde at opbygge tillid hos Google og positionere dit websted som en go-to kilde inden for emnet. Derfor når du lancerer nye artikler eller blog posts, vil de blive associeret med dit emne og rangere højere.

Hvordan introducerer jeg emne autoritet på min hjemmeside?

Du kan øge din emne autoritet på din hjemmeside ved at blive ekspert på emnet. Skriv artikler, lav videoer eller podcasts, og deltag i online-diskussioner for at dele din viden med andre. Du kan også øge din emne autoritet ved at linke til websteder af høj kvalitet, der er autoritetær inden for emnet. Når du linker til et websted af høj kvalitet, sender det et signal til Google om, at dit websted er troværdigt og bruger kilder inden for emnet. Det kan hjælpe dig med at rangere højere i søgeresultaterne for relevante søgeord. Det samme gælder links som kommer til din hjemmeside.

Uddannelser og certificeringer

Vi er uddannet og certificeret i de områder, hvor vi driver kampagner og giver virksomheder rådgivning i digital markedsføring. 

Vi har erfaringen og de digitale værktøjer til at hjælpe dig og virksomheden. 

Benyt vores specialviden om Google og digitale platforme til at øge bundlinjen.